Znana in priljubljena sopotnica

mnogih ljubiteljev dobre glasbe

Demo

Torek, 25 April 2017

Werner predstavlja novo skladbo 'Tam nekje'

Werner predstavlja novo skladbo 'Tam nekje'
"Melodija za pesem Tam nekje je nastajala kakšno leto nazaj. Potem je čakala in čakala na pravi trenutek. Pred dobrima dvema mesecema, ko sva pripravljala novo pesem, pa sva z Andrejo začutila, da je zdaj pravi trenutek, da pesem zagleda luč sveta," je dejal Werner ter dodal, da sta z Andrejo za snemanje videospota izbrala eno najlepših lokacij v Sloveniji. "Z Andrejo sva razmišljala, kdo bi naredil aranžma za omenjeno pesem in takoj sva bila složna, pravo ime je Aleš Zibelnik. Kitare in buzukije je v živo odigral Miha Meglič, besedilo pa je napisal človek, ki ima neverjeten čut za njih in mi je že napisal tekst za veliki hit Ne gane me, Drago Horvat. Ko je bil aranžma skoraj končan, se je porodila ideja, da bi bilo dobro, če pesem zapojem v duetu s Klapo Lavanda. Za snemanje videospota smo izbrali enega najlepših krajev v Sloveniji, dvorec Štatenberg. Ta pravljičnost in čarobnost je nekaj, kar smo potrebovali za ta spot." "Pesem ima močno sporočilo ... Tam nekje, kjer joče se nebo, je nekdo, ki tebi sodil bo ... tako ali drugače," je še zaključil pevec. Link https://www.youtube.com/watch?v=SRQtkDvlnzc

Torek, 25 April 2017

SLOVENSKA KLAPA SKALA Z NOVO PLOŠČO

SLOVENSKA KLAPA SKALA Z NOVO PLOŠČO
Ni naključje, da pet prijateljev, ki so se spoznali že v Osnovni šoli in že takrat imeli veselje do petja, danes prepeva skupaj v klapi, za katero nekateri menijo, da je celo boljša od marsikatere dalmatinske klape. Klapa Skala je v teh dneh izdala težko pričakovano ploščo z naslovom "Tri dni sem ljubil", po njihovem najbolj znanem hitu. Vlado Cverle, eden izmed članov, pravi: "Prijatelji, sošolci, sopevci: brata Matic in Grega Kotnik, Jernej Završnik in Urban Jager. Skratka veseljaki, ki se ne družimo samo na pevskih vajah, ampak tudi takrat, ko ne pojemo… in to kar pogosto. Prepogosto :)"" Na cd-ju je deset skladb, najmanj dve že poznate: 'Tri dni sem ljubil', ter pesem, v kateri so se združili z Darjo Gajšek in nosi naslov 'Mala barka'.

Ponedeljek, 10 April 2017

Skupina Zaka pa ne drugačna in malo nora!

Skupina Zaka pa ne drugačna in malo nora!

Na radijske postaje prihaja nova skladba skupine Zaka pa ne, s katero so se premierno predstavili na pravkar izvedenem festivalu Slovenska polka in valček 2017. Naslov 'Malo nora sva' že sam po sebi pove dovolj... Avtor glasbe in besedila je Klemen Glynn Arh, z njim pa so sodelovali že pri zadnjih dveh uspešnicah 'Ma daj ne bluzi' in 'Boš ob meni vse življenje'. Sodelovanje se je razvilo pravzaprav že v dobro prijateljstvo, saj skupaj ustvarjajo novo zgodbo skupine Zaka pa ne, ki je precej razširila krog njihovih poslušalcev in gledalcev. Stil nove pesmi 'Malo nora sva', tudi videospota, ki so ga posneli na slovenski obali v produkciji TV Golica, je pisan na kožo vsem, ki obožujete film Briljantina in podobne glasbeno/filmske poslastice. V njem sta se odlično znašla glavna akterja Ljubica in Drago, kot tudi prav vsi ostali člani, zato ne preseneča, da si v tem stilu želijo nadaljevati. V spotu so sodelovali tudi člani M-Dance studia iz Velenja, sicer plesni studio z zavidljivimi rezultati s plesnih tekmovanj. Za stylinge članov Zaka pa ne skrbi Ljubica in tudi v 'Malo nora sva' je prav ona 'krivec' za njihov izgled, ki nas vrača v stare (nove?) čase usnjenih jaken, kratkih krilc in zanimivih frizur – morda nekaj nenavadnega in novega za narodno zabavno glasbo, a točno to je tudi njihova želja.

Torek, 28 Marec 2017

Nov hit Wernerja s Klapo Lavanda – Tam nekje!

Nov hit Wernerja s Klapo Lavanda – Tam nekje!
Uspešnic, ki jih ima za sabo Werner, niti ne bi mogli dosledno našteti. V zadnjem času so to predvsem 'Opa', 'Na kožo pisana' ter 'Evo, mene' in, če bi pomislili, da obstaja recept, kako prepričati množice in kontinuirano ustvarjati uspešnice, zanj ve Werner s svojo ekipo. Pravi, da je pogrešal pristni morski melos. Zato se je odločil za sodelovanje z eno najbolj znanih klap pri nas in nastala je pesem s Klapo Lavanda, ki vam bo pod kožo zlezla in po konci postavila dlake že ob prvem poslušanju. 'Tam nekje' je zagotovo nov hit, ki z današnjim dnem prihaja na radijske postaje.

Torek, 14 Marec 2017

Skupina Zaka' pa ne bo oživela kultni film Briljantina!

Skupina Zaka' pa ne bo oživela kultni film Briljantina!
Še vedno ena najbolj priljubljenih skladb v zadnjih mesecih je gotovo 'Ma daj ne bluzi', v izvedbi skupine Zaka' pa ne. A zdaj jih čakajo že nove zgodbe in delovne naloge. Poleg repertoarja, ki ga pripravljajo za poletno sezono veselic in porok, jim je ponovno uspelo priti v finale festivala Slovenska polka in valček. 7. aprila jih bomo tako lahko videli in zanje navijali v Podčetrtku. Za skladbo, s katero se bodo predstavili, bodo posneli tudi videospot. Vsi se še spominjamo filmske uspešnice Briljantina, Zaka' pa ne pa bodo to zgodbo na svoj način poskušali ustvariti v novem videospotu. Snemali bodo na slovenski obali, s plesalkami in seveda plesno koreografijo, kar zna biti ob petih fantih v skupini še precej zanimivo.
<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>  
Izbira CD-jevIzberi

Velika izbira CD-jev

Vaši najljubši ansambli.

Notne zbirkeIzberi

Notne zbirke

Zaigrajte z nami!