Znana in priljubljena sopotnica

mnogih ljubiteljev dobre glasbe

Demo

Četrtek, 08 Junij 2017

25 MELODIJ ZA 25 LET ANSAMBLA IGOR IN ZLATI ZVOKI

25 MELODIJ ZA 25 LET ANSAMBLA IGOR IN ZLATI ZVOKI
Ansambel Igor in zlati zvoki že 25. leto razveseljuje ljubitelje domače glasbe doma in v tujini. In okrogla obletnica je zagotovo dober razlog, da ga obeležijo z jubilejnimi koncerti, novimi skladbami, videospoti in številnimi zanimivimi nastopi. Večino koncertov bo ansambel izvedel skupaj z legendarnimi Fanti s Praprotna, pri katerih že nekaj časa prepeva tudi vodja ansambla Igor Podpečan. Jubilejni koncerti bodo povečini v potekali krajih, od koder prihajajo člani ansambla. V kratkem se bosta zgodila dva: na Mestnem trgu v Škofji Loki, 23. junija ob 20h, ter osrednji slavnostni koncert na Mestnem trgu v Slovenj Gradcu, 1. julija ob 20h. Na osrednjem koncertu v Slovenj Gradcu bo rdeča nit, ki jo bo pletel Franci Podbrežnik- Solčavski, poleg jubileja Igorjevo sodelovanje z legendami narodno zabavne glasbe (Avsenik, Slak), zato bodo v programu gostje, ki so tudi mnogo let sodelovali z njimi: Fantje s Praprotna in pevka ans. Bratov Avsenik Jožica Svete. Sicer se bo na koncertih ansamblu pridružilo tudi nekaj zanimivih glasbenih gostov, s katerimi so člani v preteklosti že sodelovali. Med njimi bo tudi nekdanji dolgoletni član ansambla Igor in zlati zvoki Matej Mastnak. Koncertni program bo pester in seveda na njem ne bo manjkalo tudi največjih uspešnic, kot so Halo Evropa, Kavboj Joe in seveda občutenih valčkov, ki jih poje njihova solistka Jelka Hafner: Zlatolaska, Labodi na Blejskem jezeru, itd., ter tudi novejše, kot je recimo Če sonce ujeti bi znala.

Sreda, 24 Maj 2017

Jamice v ličkih Hozentregarjev vas bodo nasmejale do solz!

Jamice v ličkih Hozentregarjev vas bodo nasmejale do solz!
V petek na male zaslone in nasploh pred gledalce prihaja nov videospot, ki je na samem snemanju povzročil toliko smeha med celotno ekipo, kot že dolgo ne! In vse to boste zagotovo videli tudi vsi, ki si boste spot za novo pesem 'Jamice v ličkih' skupine Hozentregarji ogledali, najprej premierno na TV Golica! Oh, ta zaljubljenost, slepa in čisto skregana s pametjo! Izbrano osebo gledamo kot polboga in sploh ne opazimo napak. Drži? Takšna je tudi zgodba videospota 'Jamice v ličkih'. Preveč vam zaenkrat sicer ne bomo izdali, povemo lahko le, da v njem nastopa lepotica, s prekrasnimi nogami in fanta, ki jo osvajata. Kako se vse skupaj konča?

Sreda, 17 Maj 2017

Nova skladba ansambla Petra Finka še v videospotu!

Nova skladba ansambla Petra Finka še v videospotu!
Končno smo dočakali še video zgodbo čudovite balade, valčka ansambla Petra Finka, z naslovom 'Ozri se še enkrat'. Vodja ansambla in harmonikar Peter Fink, ki je skupaj z Matejem Kocjančičem avtor omenjene skladbe, je z videospotom, ki so ga posneli v produkciji TV Golica, zadovoljen in vesel, da je pesem pri ljudeh naletela na tako dober odziv.

Četrtek, 04 Maj 2017

Lun'ca nadaljuje z Bodi z mano zdaj

Lun'ca nadaljuje z Bodi z mano zdaj
Gre za nadaljevanje 'Zgodbe najine', polke, ki je na lanskoletnem festivalu Slovenska polka in valček po izboru gledalcev pristala na drugem mestu. Skladba "Bodi z mano zdaj" je delo pevca ansambla Lun'ca, Žige Derška (avtor 'Zgodbe najine'), aranžma pa delo basista, Luke Pintariča. Prvotno je bila zastavljena šansonsko, a mu jo je s pomočjo Lun'ce uspelo prezentirati v lep valček z globokim pomenom. Pesem izpostavlja minljivost, brezmejno ljubezen, hkrati pa tudi vprašanje onostranstva. Le kam bova odplula, kje našla si pristan? Kje bova štela zvezde, kot zdaj jih vsak dan? Bo večnost nad oblaki ali daleč pod zemljo? Kdo ve, kje te bom znova stisnil za roko?...

Petek, 28 April 2017

Tamala ta je Skaterjeva

Tamala ta je Skaterjeva
Pred časom se je po dveh letih premora, z novim zagonom, novo energijo in novo pevko Saško, vrnila zasedba za žur, zabavo in turbo odklop – Skupina Skater. V tem letu dni Skaterja predstavljata že tretjo skladbo. Njuno vroče železo v ognju ohranja priljubljeni in prepoznavni Skater glasbeni stil, ki pa je tokrat osvežen z mediteranskim pridihom, ter tako že diši po poletju, ki prihaja. Nosi pomenljivi naslov TA TAMALA in se - kot mnogo besedil te zasedbe - tako ali drugače, na humorističen način ukvarja z moško ženskimi odnosi.
<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  
Izbira CD-jevIzberi

Velika izbira CD-jev

Vaši najljubši ansambli.

Notne zbirkeIzberi

Notne zbirke

Zaigrajte z nami!