Znana in priljubljena sopotnica

mnogih ljubiteljev dobre glasbe

Demo

Sreda, 24 Maj 2017

Jamice v ličkih Hozentregarjev vas bodo nasmejale do solz!

Jamice v ličkih Hozentregarjev vas bodo nasmejale do solz!
V petek na male zaslone in nasploh pred gledalce prihaja nov videospot, ki je na samem snemanju povzročil toliko smeha med celotno ekipo, kot že dolgo ne! In vse to boste zagotovo videli tudi vsi, ki si boste spot za novo pesem 'Jamice v ličkih' skupine Hozentregarji ogledali, najprej premierno na TV Golica! Oh, ta zaljubljenost, slepa in čisto skregana s pametjo! Izbrano osebo gledamo kot polboga in sploh ne opazimo napak. Drži? Takšna je tudi zgodba videospota 'Jamice v ličkih'. Preveč vam zaenkrat sicer ne bomo izdali, povemo lahko le, da v njem nastopa lepotica, s prekrasnimi nogami in fanta, ki jo osvajata. Kako se vse skupaj konča?

Sreda, 17 Maj 2017

Nova skladba ansambla Petra Finka še v videospotu!

Nova skladba ansambla Petra Finka še v videospotu!
Končno smo dočakali še video zgodbo čudovite balade, valčka ansambla Petra Finka, z naslovom 'Ozri se še enkrat'. Vodja ansambla in harmonikar Peter Fink, ki je skupaj z Matejem Kocjančičem avtor omenjene skladbe, je z videospotom, ki so ga posneli v produkciji TV Golica, zadovoljen in vesel, da je pesem pri ljudeh naletela na tako dober odziv.

Četrtek, 04 Maj 2017

Lun'ca nadaljuje z Bodi z mano zdaj

Lun'ca nadaljuje z Bodi z mano zdaj
Gre za nadaljevanje 'Zgodbe najine', polke, ki je na lanskoletnem festivalu Slovenska polka in valček po izboru gledalcev pristala na drugem mestu. Skladba "Bodi z mano zdaj" je delo pevca ansambla Lun'ca, Žige Derška (avtor 'Zgodbe najine'), aranžma pa delo basista, Luke Pintariča. Prvotno je bila zastavljena šansonsko, a mu jo je s pomočjo Lun'ce uspelo prezentirati v lep valček z globokim pomenom. Pesem izpostavlja minljivost, brezmejno ljubezen, hkrati pa tudi vprašanje onostranstva. Le kam bova odplula, kje našla si pristan? Kje bova štela zvezde, kot zdaj jih vsak dan? Bo večnost nad oblaki ali daleč pod zemljo? Kdo ve, kje te bom znova stisnil za roko?...

Petek, 28 April 2017

Tamala ta je Skaterjeva

Tamala ta je Skaterjeva
Pred časom se je po dveh letih premora, z novim zagonom, novo energijo in novo pevko Saško, vrnila zasedba za žur, zabavo in turbo odklop – Skupina Skater. V tem letu dni Skaterja predstavljata že tretjo skladbo. Njuno vroče železo v ognju ohranja priljubljeni in prepoznavni Skater glasbeni stil, ki pa je tokrat osvežen z mediteranskim pridihom, ter tako že diši po poletju, ki prihaja. Nosi pomenljivi naslov TA TAMALA in se - kot mnogo besedil te zasedbe - tako ali drugače, na humorističen način ukvarja z moško ženskimi odnosi.

Torek, 25 April 2017

Finalisti šova Glasbeni skavt še na CD plošči!

Finalisti šova Glasbeni skavt še na CD plošči!
Narodnozabavna glasba že od nekdaj druži in razveseljuje ljudi in v Sloveniji skorajda ni kraja, ki ne bi imel vsaj en narodnozabavni ansambel. TV Golica to dogajanje vsakodnevno spremlja in tako so se v lanskem letu odločili za pripravo šova, prvega tovrstnega, kjer so med še neuveljavljenimi ansambli iskali tistega, ki v vseh pogledih izstopa in mu z glavno nagrado omogočili dodatno promocijo . Glasbeni skavt je bil tako uspešen, da se v teh dneh pripravlja že druga sezona. Zdaj so finalisti oz. njihove skladbe našle svojo mesto tudi na CD plošči Glasbeni skavt Vol. 1. Murni, Upanje, Me tri do polnoči, Trio Utrip, Razpon, Divja kri in Lun'ca, s po dvema skladbama, so že na prodajnih policah. V veselje nasamblom, ki so ponosni na svoj izdelek in uspeh ter seveda v veselje vsem poslušalcem.
<<  1 [23 4 5 6  >>  
Izbira CD-jevIzberi

Velika izbira CD-jev

Vaši najljubši ansambli.

Notne zbirkeIzberi

Notne zbirke

Zaigrajte z nami!